Info


Nimi Jessica, Jesu

Some Aktiivisena Facebookissa ja Instagramissa @kylanmahti


Ikä 22 vuotta


Siviilisääty Naimaton, parisuhteessa


Paikkakunta 
Tampere

Ammatti Sisustusartesaani, yrittäjä ja Suunnittelutoimisto Revanssian perustaja. Sisustuspuuseppäopiskelija. Yökerho vai pubi? Vastaan klubi. Mikä tahansa missä ei soi listahittejä, vaan rehellistä rokkia tai vaihtoehtoisesti kunnon konemusiikkia kuten psykeä tai rumpubassoa.


Lempijuoma Kahvin ohella siiderit ja makeat valkkarit


Lempiruoka Kotiruoka tai mozzarella-pizza


Mistä Kylänmahti-blogin nimi tulee? Sivusto kantoi pitkään nimeä Dla’s truth of youth, mutta taannoin sain eräältä huijarifirmalta laskun nimellä Jessica Kylänmahti.


Aloitin bloggaamisen… vuonna 2010, koska vain aikaansaavat ihmiset bloggaavat ja halusin tulla sellaiseksi.


Arvostan muissa ihmisissä… kykyä ottaa muut huomioon kiireenkin keskellä, pieniä arkipäiväisiä hyviä tekoja.Elämäni paras päätös… oli sisustusalalle lähteminen. Jos tässä täytyy koko lopun elämäänsä tehdä töitä, niin on hyvä tehdä jotain mikä ei v*tuta ihan joka päivä.


Outo tapani… Minulla ei ole muita kuin outoja tapoja. Olen saanut lukuisia ystävieni osoittamia Darwin awardseja ja kuulen monesti omaavani autistisia piirteitä toiminnassani, oli sitten kyse omenoiden pesemisestä ennen niiden laittamista hedelmäkulhoon, pölyjen pyyhkimisestä jalkalistoista, suuresta kategoriasta kummallisia ääniä, tanssiliikkeistä liikennevaloissa keskellä Hämeenkatua tai pyykkileikeistäni.


Pidän itsessäni… Geeneistäni, elämänilosta, sosiaalisuudesta ja huumorintajusta. Toki kaikki kuuntelevat mielestään hyvää musiikkia, mutta pyrin aina kavereitakin piristämään aika rankalla tilannekomiikalla ja empaattisella hymyllä. Äiteelle kiitos geeneistä!

Vapaa-ajallani… palvelen mopsiani, kuuntelen musiikkia, käyn kuntonyrkkeilyssä, siivoan, käyn ”yhdellä”, piirrän, valokuvaan, prokrastinoin ja vietän aikaa ihmisten kanssa


Haluaisin oppia… soittamaan kitaraa... Edelleen. Möin jo yhden kitaran motivaationpuutteessa.


Kun kukaan ei näe… kuuntelen Haloo Helsinkiä ja laulan mukana.


10 vuoden kuluttua… en ainakaan ole äiti. Se taitaa olla ainut melko varma asia.

Kylänmahti kertoo rakkaudesta euforiaan, ahdistuneista ihmiskohtaloista ja niistä parhaista päivistä Mansessa, jossa hymyillään jokaisen lauseen päätteeksi ihan muuten vaan ja arki on vain yhtä yllättävän rauhallista keskiviikkoa. Kylänmahti on saanut positiivista palautetta inspiroivana ja monipuolisena lifestyleblogina. Olen hauska, ainakin äitini mielestä ja toivon että sinäkin viihdyt.

Ota yhteyttä: 

jessica.kylanlahti@gmail.com